Friday, 24 June 2011

Bercinta Jarak Jauh

Bercinta jarak jauh ni memang memerlukan tahap kesetiaan dan kesabaran yang tinggi. Dah lama rasanya terpaksa berjauhan darinya. Tak dapat nak msg dan call sebab kat tengah laut sana memang xde network. Bila sesekali dapat panggilan tu, rasa gembira tu tak tergambar dengan kata2. Macam2 nak tanya dan macam2 jugak nak cerita tapi sayangnya tak boleh la nak cakap lama2 sebab pakai komunikasi satelit dari atas kapal. Takut orang lain marah sebab dieorang pun nak guna call anak bini kat negara masing2.

Kenapa hari ni tak dapat panggilan dari dia lagi??? huhuhu...


Mood: menunggu panggilan fon.


14 comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

hoho..xde ecperience, tp brdasakn tgk mmber2, ade yg clash then kapel yg dekat lak..huu~

coretan hati said...

hurm...takotnye dga....

sabella mohamad said...

mintak mintak ad jodoh kan ?
aminn

coretan hati said...

moga2...preparation kawen pun dah mula buat

masyiu said...

hehhe..kalo ada jodoh..ada letteww..

coretan hati said...

aminnn..

akmareyna512 said...

hbgn LDR reyn bthn cume 3tawn jea , tp reyn hrp hbgn org laen akn kekal selama2nya .. amin ..

coretan hati said...

yeke...sdihnye...thnx reyn

Siti Arfah said...

Dia bz kot . Sbr eh .^^

coretan hati said...

dah 33hari dah die belayar...sabar2...

Muhammad Fahkrurrozi said...

The Posting, Same with me, Reeaalll...
T.T

coretan hati said...

ur gurl offshore??

Bluewendy said...

huhu..mmg bnyk dugaan kot.. alih2 5 tahun hanya sia2..hahaha.. sabor jek lah.. tapi itulah yg mengajar kita tentang cinta..=)

coretan hati said...

mmg byk..dlu pernah 4tahun sia2 tapi kali ni mudah2an kekal

Post a Comment