Thursday, 23 June 2011

BLoG BaRu

Aku blogger tegar. Baru-baru ni, terpaksa delete 3 blog dan salah satunya dah buat lebih kurang 5 taun lepas. Dari blog yang meriah, beralih ke blog baru ni sebab taknak ex tahu apa-apa new story tentangku. Tiga2 blog dia ganggu & post yang bukan2 bagi mengeruhkan keadaan. Sampai blog yang baru sebelum ni pun dia boleh tahu. Dasat.. Dah try "ban" dia dari post apa2 kt blog then esoknya dia stil lagi boleh post tapi dengan ayat2 marah sebab "ban" dia. Terlupa pulak yang dia tu asst. mngr kt TM yang kerjanya kawal network & system. Apa2 pun rasanya dia tak leh kot jmpa blog yang ni. Kalau betul dia hebat sangat dan jumpa blog ni, hack la kalau berani. HeHeHe...

10 comments:

fahmimustakim said...

waaahhhh..sampai gitu skali..

soooooour said...

adeh..laki cm tu pn ada....gila btol....

S..U..D..@..I..S said...

tak baik kan hack blog orang.....

wan_cikgumuzik said...

fuhhhhh..!! kisah yang tragis,, huhu.. sabar jer lah..

rasanya dia boleh cari blog nih.. dia akan check melalui IP awk.. dia mesti tahu IP awk kan...

sabar jer lah...

coretan hati said...

fahmi: tula pasal...
sooooour: dia gila meroyan kot...
SUD@IS: aah, taw xpe...

coretan hati said...

wan_cikgu muzik: erm, alamak...

HakiBaku Anbu said...

berani kali hack" punya awk..
sabar saja la.. pasti kelak dia mendapatkan balaan nya..

coretan hati said...

itu la...menyusahkan sebab kena create blog baru

Terbelog said...

pergh..kes cmni pun ada :0

coretan hati said...

tu la..jrg2 berlaku...

Post a Comment