Wednesday, 1 August 2012

I Will Be Right Here Waiting For You

Hari ni hubby naik kapal dan belayar bersama krew2 yang lain mencari sampel tanah untuk kesan kawasan yang boleh cari gali minyak. So, di bulan Ramadhan ini, tinggallah aku @ "mak buyong" ini keseorangan di rumah. Sob3x. Tu sebab la layan blog ni (dah takde kerja). Hope sangat jobnya tak delay dan dapat beraya bersama tahun ni.

Mood : Berharap dan terus berharap...


10 comments:

azie namico said...

sabar yea...insyaallah...penantian di akhiri dengan kegembiraan...hehehe..:D

coretan hati said...

penantian yang menggugat kesabaran..

eimah siti said...

sabar itu separuh dari iman...hehe....nanti baby tuu pn akan jadi penyabar (memandai ja cik siti ni)...hehe...cik siti balas kunjungan....dan follow

coretan hati said...

bby pon rasenye nk raya ngan ayhnye..thnx siti

Maisarah Azmi said...

sabar la akak.. saya memahami.. ceywah..hehe

coretan hati said...

xleh tdo mlm dibuatnye..sunyi betol srg2...(ade bby dlm perot)

Sally Yatiey said...

Menanti dengan penuh kesabaran. hee :D

coretan hati said...

insyaallah..sabarlah wahai hati..

Surya Darma said...

Mantap Info And Artikel nya sahabat...

Salam.

http://www.surya-java.co.cc/2012/07/project-game-dorong-kotak-dengan-j2me.html

coretan hati said...

surya: owryte..thnx!

Post a Comment